reklama

Primátorský kandidát Baroš požaduje od poslanca MZ Uhlíka verejné ospravedlnenie za krivé obvinenie na svoju osobu

AKTUALIZOVANÉ 30. júna o 13:24 hod.

Kandidát na primátora Trnavy Branislav Baroš zo združenia Trnava pre každého vo štvrtok 30. júna 2022 oznámil, že zvažuje podanie trestného oznámenia na poslanca mestského zastupiteľstva Martina Uhlíka (Lepšia Trnava) za jeho komentár na sociálnej sieti Facebook.

„Študoval za kňaza, následne sa oženil, urobil 4 deti, rozviedol sa, ženu obvinil z posadnutia diablom a odmietol platiť alimenty. To je konzervatizmus jak vyšitý,“ napísal Uhlík na oficiálnom facebookovskom profile mesta Trnava 29. júna 2022 na adresu Branislava Baroša.

„Tento útok prekročil všetky hranice. Chcem vás informovať, že moja právnička má pripravené trestné oznámenie na poslanca Martina Uhlíka za krivé obvinenie, ktoré odznelo na stránke mesta, ktorá má na Facebooku 29-tisíc sledovateľov,“ informoval Baroš.


Branislav Baroš na tlačovej besede, 30. júna 2022

FOTO: trnava-live.sk

Baroš ďalej poznamenal, že k podaniu trestného oznámenia nedôjde v prípade, ak sa poslanec Uhlík za svoje vyjadrenie verejne ospravedlní v trnavských médiách.

„Myslím, si, že ide o najlepší preventívny spôsob prechádzania tomu, aby sa takýto spôsob komunikácie považoval za bežný. Najmä, ak sa objaví od poslanca, ktorý je platený z mestských daní. Poslanec má byť príkladom pre všetkých ostatných obyvateľov,“ pokračoval Baroš.

Ako dodal, „pravdou je, že som študoval za kňaza a mám štyri nádherné dcéry. Bohužiaľ, tak ako sa to stávo vo viacerých rodinách, toto manželstvo neskončilo dobre. Ja si naďalej hlboko vážim matku svojich detí. Ostatné veci v komentári sú klamlivé a ide iba o zneužitie toho, že kandidujem na post primátora“.

Reakcia Martina Uhlíka

„Ak pán Baroš chce, nech podá trestné oznámenie. Ak mi dokážu, že som sa mýlil a moje tvrdenia neboli pravdivé, pokojne sa mu ospravedlním,“ reagoval pre trnava-live.sk na slová B. Baroša poslanec Martin Uhlík.


Komentár poslanca Martina Uhlíka

Reprofoto: FB

Ulož ako PDF
Napísal 30. júna 2022 12:07. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.