reklama

Trnavská nemocnica organizuje pre absolventov a záujemcov o prácu Deň otvorených dverí

Fakultná nemocnica Trnava otvára svoje dvere pre absolventov stredných a vysokých škôl so zdravotníckym zameraním, ale aj pre všetkých záujemcov o prácu v nemocnici.

V rámci Dňa otvorených dverí sa budú záujemcova môcť oboznámiť s prácou v nemocnici, spoznajú jednotlivé oddelenia a taktiež sa budú môcť spýtať na to, čo ich v rámci jednotlivých oddelení a kliník zaujíma. Na každej klinike a oddelení sa bude záujemcom venovať lekár a sestra, ktorí ich prevedú pracoviskami.

Deň otvorených dverí sa uskutoční 7. júna od 10:00 a registrácia bude prebiehať v novej budove PCHD v deň konania.

Ilustračné foto: trnava-live.sk

Deň otvorených dverí lekár, sestra, rádiologický technik, fyzioterapeut, sanitár a PPVZ.

Fakultná nemocnica Trnava patrí medzi najväčších zamestnávateľov v kraji a je najväčším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v trnavskom kraji.

Na 641 lôžkach odlieči viac ako 20 – tisíc pacientov ročne.

HARMONOGRAM DOD:

– 10:00 – 10:30 Chirurgická klinika
– 10:30 – 11:00 Gastroenterologické oddelenie
– 11:00 – 11:30 Onkologická klinika
– 11:30 – 12:00 Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie
– 12:00 – 12:30 KAIM
– 12:30 – 13:00 Rádiologická klinika

Ulož ako PDF
Napísal 1. júna 2023 8:11. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.