reklama

Ďalšie obchodné centrum pri Vodárni chcú postaviť do roku 2012

Košická spoločnosť Europrojekt Theta 8 Sk, s.r.o., predložila oprávneným orgánom projekt výstavby dvoch objektov „občianskej vybavenosti a služieb“, ktoré majú stáť na pozemkoch medzi sídliskom Zátvor a Piešťanskou cestou na vstupe do Trnavy v smere od Bučian.
V rovnakej lokalite plánujú v budúcnosti realizovať projekty bytových domov Zátvor II. dvaja investori.

Pozemky medzi hypermaketom Tesco a východnou časťou cestného obchvatu mesta majú byť zastavané bytmi a obchodnými prevádzkami

Europrojekt Theta 8 Sk počíta s výstavbou dvoch obchodných objektov, ktoré budú napojené priamo na susediacu Piešťanskú cestu. Súčasťou investície majú byť aj cyklochodníky, zeleň a parkovisko pre 448 áut.

Z projektu vyplýva, že prvý z dvoch navrhovaných objektov, ktoré vyrastú niekoľko stoviek metrov od vodojemu na Vodárni, sa skladá z troch základných funkčných a konštrukčných častí. Západná časť vytvorí priestor pre samostatné obchodno-obslužné prevádzky, ktoré bude možné variabilne dispozične upravovať.
Stredná časť vytvorí pasáž a nachádza sa v nej vstup a schodisko do tretej – východnej časti objektu. Maximálna výška budovy je 12 metrov.

Mapka širších vzťahov: obchodné centrum je zobrazené v šedých odtieňoch

Autor: DV Atelier/Europrojekt Theta 8 Sk

Druhý objekt obchodného centra bude vysoký maximálne 9 metrov a rovnako vytvorí priestor pre ďalšie obchodné a obslužné prevádzky.

Investor predpokladá s investíciou vo výške 10,3 milióna eur. Projekt vyrastie na pozemkoch s celkovou rozlohou 49-tisíc metrov štvorcových. Zastavaná plocha jednotlivých objektov obchodného centra bude 11-tisíc m², parkovisko, chodníky a obslužná komunikácia sa budú rozprestierať na ploche takmer 20-tisíc m².

Na Piešťanskej ceste pri vstupe do centra postavia novú kruhovú križovatku

Autor: DV Atelier/Europrojekt Theta 8 Sk

Investor predpokladá so začiatkom výstavby v roku 2011, začiatok prevádzky je naplánovaný o rok neskôr. V centre má vzniknúť 70 nových pracovných miest.

Ulož ako PDF
Napísal 14. decembra 2010 5:25. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Ďalšie obchodné centrum pri Vodárni chcú postaviť do roku 2012”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.