reklama

Cez víkend finišuje už 9. ročník trnavskej ligy v plážovom volejbale

Záver Trnavskej Hit beach ligy 2022 (THBL2022), ktorú už 9. sezónu organizuje Volejbalový oddiel Hit Trnava, sa uskutoční túto sobotu 25. júna v Centre plážových športov v Trnave a bude tradične patriť súbojom zmiešaných dvojíc.

Do tohtoročnej série turnajov THBL2022 sa zatiaľ zapojilo viac ako 100 jednotlivcov, najmä z Trnavy a Trnavského samosprávneho kraja.

Medzi hráčkami bola aj slovenská reprezentantka v plážovom volejbale Eva Eleková, ktorá darovala jeden zo svojich reprezentačných dresov mladej talentovanej hráčke Hit Trnava.


Centrum plážových športov v Trnave

FOTO: Hit Trnava

V záverečnom turnaji okrem víťaznej dvojice turnaja spoznáme aj mená troch najlepších ženských a mužských jednotlivcov THBL2022, ktorí získali najviac bodov podľa umiestení v jednotlivých turnajoch.

Víťazí získajú hodnotné ceny ako aj finančnú odmenu.Každý účastník dostane za účasť na niektorom z turnajov tričko THBL 2022 s unikátnym logom.

Najviac sa červenému tričku potešili najmenšie volejbalistky, ktoré si zahrali aj so svojimi rodičmi a súrodencami plážový volejbal počas špeciálneho kola THBL 2022 MINI.

Prihlásiť sa na záverečné kolo je možné pomocou formulára uverejneného na facebookovom profile Hit Trnava do 24. Júna do 12:00 hod.

Pre účastníkov turnaja bude v spolupráci s Aquapark Trnava a Merkur pub zabezpečený pitný režim a po turnaji môžu zregenerovať v aquaparku.

Ulož ako PDF
Napísal 23. júna 2022 6:35. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.